Conditiile de lucru dintr-un studio videochat

Videochatul este una dintre meseriile cu un viitor stralucit in Romania, deoarece ne ofera posibilitatea de a avea un program de lucru flexibil, iar mai presus de toate nu suntem obligate sa lucram opt ore zilnic, la fel ca in cazul unui job de birou.

Studiourile de videochat s-au inmultit foarte mult in ultimul timp in Bucuresti, iar aceasta extindere este semnalul ca ceva a inceput sa se schimbe in mentalitatea  romanilor. Gandirea inchistata, mostenita din batrani, a inceput sa se schimbe, iar deschiderea catre nou ne permite sa evoluam si sa ne indreptam spre meserii revolutionare, precum cea de model intr-un studio videochat.

Exista si studiouri videochat ilegale

Inainte de a ne angaja intr-un studio este bine sa verificam daca acesta functioneaza legal, deoarece exista cazuri in care unii patroni prefera sa eludeze legea si sa lucreze pe cont propriu. Daca ne angajam intr-un studio ce functioneaza la marginea legii, nu vom beneficia de un contract legal de munca si vom fi expuse la toanele de moment ale patronilor, ce pot ajunge pana la abuzuri verbale si fizice.

Conditiile de lucru intr-un studio videochat sunt deosebite si le-ar face invidioase pana si pe cele mai exigente angajate in marile firme multinationale.

Astfel, inca de la intrare suntem intampinate de o receptie spatioasa, iar colega noastra de la resurse umane ne va prelua si se va ocupa de integrarea noastra rapida in colectiv.

Mobilierul modern este personalizat pentru fiecare camera, in functie de specificul acesteia. Astfel, vom putea sa lucram intr-o camera maura, intr-un cabinet medical, o cabina de vapor sau chiar intr-o temnita.

Tinutele ne sunt puse la dispozitie de catre studio, iar in momentul in care acestea vor fi schimbate (tinutele sunt inlocuite la 3-4 luni) vom avea posibilitatea de a ne alege cele mai frumoase haine, pe care le vom primi cadou din partea patronilor.

Studioul ne ve oferi cele mai bune conditii de lucru

Dotarea tehnica este de ultima generatie, incepand de la calculatoarele si camerele HD si pana la instalatiile de climatizare si sistemele de iluminare folosite.

Nu trebuie sa fim ingrijorate nici de siguranta noastra fizica. Fiecare studio este abonat la serviciile unei firme de paza si interventie rapida, iar agentii acestora vor interveni cu promptitudine ori de cate ori este nevoie.

Cu toate ca pare greu de crezut, modelele isi pot alege clientii pentru care vor lucra. Daca ne temem ca vom fi recunoscute de catre apropiati, putem cere operatorului international sa blocheze clientii din  anumite tari, iar in cazuri extreme colegii nostri de la departamentul IT pot bloca absolut orice client care nu ne place.

Studioul este locul unde ne vom alege singure salariile. Desi nu ma credeti, va pot spune ca nivelul acestuia il stabilim in functie de cata vreme vrem sa petrecem in fata camerelor. Acesta va fi suplimentat de catre studio prin abonamente medicale la clinici de specialitate, iar in cazul studiourilor mari acestea pot include si tratamente stomatologice.

Cele mai mari studiouri ne vor oferi si abonamente la sala de fitness si chiar o masina de serviciu cu care sa ne deplasam.

 

Comments are closed.