Securitatea transferului online de bani

Pana acum ceva timp, singurele optiuni pentru a trimite bani erau posta sau banca. Acum, insa, transferurile au atins un nou nivel si se dovedesc a fi extrem de eficiente. Transferurile online reprezinta o modalitate de adaptare la mobilitate si la timpii scurti atat de necesari in zilele noastre.
transferdebaniSecuritatea acestor transferuri a fost primul dintre aspectele care au ridicat intrebari si care impiedica, poate chiar si astazi, mai multe persoane sa le foloseasca.
Daca stam, insa, sa ne gandim putin, chiar si acele variante vechi au fost primite la inceput cu neincredere. Cu atat mai mult, la o privire mai atenta, varianta trimiterii de bani prin posta are destule cusururi. Unul dintre acesta este legat de faptul ca fisa care anunta destinatarului sa vina la posta sa isi ridice banii poate fi furata din cutia postala sau pierduta. In acelasi timp, la varianta primirii banilor acasa este posibil ca vizita postasului sa nu corespunda cu programul destinatarului, acesta ajungand fie sa isi primeasca banii cu intarziere, fie sa ajunga tot la posta pentru a intra in posesia lor. De cealalta parte, transferul bancar poate dura si el destule zile sau poate avea comisioane mari.
Securitatea transferurilor online este, astfel, mult mai mare decat s-ar spune. Fiind realizate pe pagini cu numeroase niveluri de securizare, datele transmise nu se afla in niciun pericol si, cu atat mai putin, suma transferata. Platformele care permit trasnferurile online sunt verificate de BNR, iar calitatea serviciilor este dovedita.
Pentru a te asigura ca, atunci cand faci un transfer de bani, totul este in regula, asigura-te ca site-ul de pe care faci platforma este controlat si autorizat de o institutie superioara. O platforma de incredere ar trebui sa ofere utilizatorilor accesul la certificarea pe baza careia functioneaza. In acelasi timp, platforma ar trebui sa ofere utilizatorilor lista de termeni de confidentialitate supusa reglementarii legilor, precum si informatii complete si clare despre cum se desfasoara transferul si ce necesita acesta. Nu in utlimul rand, platforma pentru transferuri online ar trebui sa ofere o lista actualizata pentru taxele si comisioanele pe care le aplica. Sunt de urmarit si insemnele de autorizatie din partea VISA sau MasterCard.
O platforma online pentru transferuri este oferita si de www.prioripay.com/. Aceasta platforma se remarca printr-un grad de securitate ridicat in primul rand datorita faptului ca nu exista riscul dezvaluirii datelor contului sau cardului bancar catre beneficiar. Cu alte cuvinte, poti trimite bani in contul unui alt utilizator PrioriPay fara ca acesta sa aiba acces la datele tale. In plus, platforma beneficiaza de o sumedenie de niveluri de protectie, incluzand protectia anti-phishing, restrictionarea accesului la cont dupa IP, folosirea codurilor de aprobare a tranzactiilor, restrictionarea platilor dupa nivel de risc si restrictionarea platilor dupa reputatie. Astfel, utilizatorul va avea control perfect asupra transferului si il va putea opri de mai multe ori inainte de a se realiza.
In concluzie, transferurile online sunt poate mai sigure chiar decat cele traditionale, asigurand utilizatorului control complet asupra transferului si, in plus, fiind realizate instant, fara efort din partea niciuneia dintre parti.

Tags: ,

Comments are closed.